Cvitanović: Zadovoljan sam željom, lopta nije htjela u mrežu

Veliko su iznenađenje u desetom kolu Hrvatski Telekom Prve lige priredili igrači Istre 1961 koji su na domaćem terenu odigrali 0:0 protiv vodećeg zagrebačkog Dinama. Evo komentara obojice trenera nakon pulske utakmice.

Mario Cvitanović, trener Dinama:

- Na izuzetno teškom terenu smatram da su obje momčadi prezentirale dobru igru i bila je to vrlo zanimljiva utakmica. Kontrolirali smo je cijelo vrijeme, imali smo 14 udaraca na suparnička vrata, od toga četiri, pet zbilja odličnih prilika, ali danas lopta nije htjela u suparničku mrežu. Teren nam je otežavao igru, ali ja sam uistinu zadovoljan i htijenjem i željom svoje momčadi. Ovaj put brojne prilike nismo pretvorili u pogodak, drugi put hoćemo.

Darko Raić Sudar, trener Istre 1961:

- Teren je bio težak i naravno da je to bilo nama od pomoći. Lakše je braniti se na ovakvom terenu. Svojim igračima stvarno želim čestitati, ostavili su srce na travnjaku. Imali smo nekoliko prilika, kada smo dobili igrača više čak smo mogli i pobijediti. Vjerujem da će ovaj veliki bod koji smo uzeli biti poticaj za dalje. Ispred nas je velika borba i nadam se najboljem.