Bjelica: Ovo je bila jedna od naših najboljih predstava

Nogometaši Dinama i u aktualnom su kolu HT Prve lige pokazali moć te su s "rezervnom" momčadi pobijedili Osijek u Maksimiru s uvjerljivih 3:0.

Novi igrači Dinama Andrić i Atiemwen postigli su premijerne golove u modrom dresu, a nakon utakmice Nenad Bjelica, trener hrvatskog prvaka, komentirao je:

- Sjajno smo odigrali derbi protiv Osijeka. Ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica u sezoni. Ofenzivno i defenzivno smo kreirali mnoštvo akcija. Stvarno želim pohvaliti momčad jer sam napravio sve izmjene u odnosu na utakmicu protiv Viktorije.

- Konkurencija je stvarno velika. Sada igrači koji su igrali u Europskoj ligi moraju osjećati pritisak. Svi moji igrači "griz" u svakoj utakmici. Ponosan sam na sve i želim da ovakvu formu zadržimo do svibnja, dodao je Bjelica.

Na drugoj strani trener Osijeka Zoran Zekić bio je, dakako, razočaran.

- Ne znam što reći, uopće nismo parirali. Igrali smo jako loše. Dinamo stvarno igra goropadno, bez obzira tko nastupio. Imali smo mnogo ideja za ovu utakmicu, ali sve su propale. Ispričavam se našim navijačima na ovakvoj predstavi, ustvrdio je Zekić.