Bradarić: Puno pričamo, a na travnjaku malo radimo

Kriza i dalje trese hrvatskog prvaka Rijeku što je potvrđeno porazom od bečke Austrije (1:4) u Europskoj ligi, a što je za Rijeku bio četvrti poraz za redom (Istra 1961, Osijek, Dinamo). Od toga ne bježe ni sami igrači.

Filip Bradarić:

- Ovo je izuzetno težak poraz. Očigledno puno pričamo, a malo toga dobroga radimo na travnjaku. Ovo je četvrti poraz za redom, kriza je evidentna i moramo napraviti baš sve što možemo da se izdignemo iznad svega. Trebamo ispraviti mnogo toga, ovo je večeras stvarno bila loša utakmica, pravi debakl.

Andrej Prskalo:

- Navijačima veliko hvala jer su nas podržali, ali i isprike jer nismo bili pravi. Dečki su htjeli, ali nespretno smo primali golove. Nije nas išlo. Zaredale su se lošije utakmice, kriza je tu, ali pravi su ovo dečki. Izvući ćemo se iz svega.

Marko Vešović:

- Znali smo da Austria nije bezazlena momčad, ali sve što smo pripremali uoči utakmice ništa nismo prenijeli na travnjak. Opet smo primili naivne golove, onda se dogodio i crveni karton. No, nismo odigrali ništa, neagresivni smo, nismo bili konkretni… Bolan je ovo poraz, a izlazak iz krize je samo rad, rad i rad.