Gavranović: Ovaj trofej mi je posebno drag

I prije nego su krenuli po pobjedu u ogledu 35. kola HT Prve lige protiv Rudeša, nogometaši Dinama mogli su proslaviti naslov prvaka, a razlog su neodlučeni rezultati njihovih glavnih konkurenata.

Povodom nove titule hrvatskog prvaka evo i nekih reakcija iz slavljeničke Dinamove svlačionice.

Nikola Jurčević:

- Očekivali smo kako ćemo ovo slavlje imati nakon utakmice protiv Lokomotive. No, sada su nam se poklopili rezultati i ovo je lijepo zbog svih. Zasluga je ovo sviju nas, ali ogromne zasluge ima i moj prethodnik Mario Cvitanović. Napravili smo ono što smo morali, a sada do kraja želimo popraviti dojam i osvojiti Kup.

Mario Gavranović:

- Osvojio sam nekoliko trofeja u karijeri, ali ovaj je posebno drag jer sam ga ostvario u dresu kluba kojeg najviše volim. No, još nije gotovo. Idemo po pobjedu protiv Hajduka u finalu Kupa.

Izet Hajrović:

- Silno sam sretan zbog ovog naslova prvaka jer u karijeri nisam imao taj trofej. Drago mi je zbog naših navijača, suigrača i vodstva kluba. Idemo šampionski odraditi Prvenstvo do kraja, a nakon toga idemo u Vinkovce po Kup.

Arijan Ademi:

-Teška je bila ova sezona, ali završilo je kako smo se i nadali. Čestitam svima i ne želim zaboraviti prethodnog trenera Cvitanovića. Trebamo sve profesionalno odraditi do kraja i svakako sve zaokružiti dvostrukom krunom.