Kek: Ovo je bilo loše i nedostojno dresa Rijeke

Lokomotiva je u sklopu 33. kola HT Prve lige minimalno svladala Rijeku na svom terenu, a razloga za nezadovoljstvo bilo je u redovima još uvijek aktualnog prvaka.

- Kad od 75. minute počneš ozbiljnije ugrožavati gol protivnika, onda ne zaslužuješ ništa drugo nego poraz. Čestitke Lokomotivi. Dobili smo još jedan naivan gol iz prekida unatoč svim upozorenjima i razgovorima. Sve ostalo je bilo loše i nedostojno dresa Rijeke, kazao je trener Rijeke Matjaž Kek i dodao:

- Ja sam kriv jer biram igrače i dajem im priliku iz kola u kolo. Nakon ovog danas nema se što komentirati. Nakon svih rotacija, Kvržić je jedini koji je došao u situaciju da je pogledao prema golu. Moramo vidjeti što dalje, jer ovo u nekim trenucima kao da nema smisla.

Trener Lokomotive Goran Tomić nije krio zadovoljstvo nakon pobjede njegove momčadi nad Rijekom.

 - Velika je ovo pobjeda i nastavak rezultatski pozitivnog niza i dobrih igara. Stvarno sam ponosan što sam trener Lokomotive. Igramo jako dobro, organizirano u fazi obrane, u fazi napada smo jako opasni. Ova pobjeda je apsolutno zaslužena i čestitam cijeloj svojoj ekipi.