Puljić: Negdje nam se moralo vratiti

Napokon se dogodilo veselje i sreća na Rujevici. Na oproštaju od Europe Rijeka je pobijedila Milan 2:0, a evo i reakcija nekih od aktera velike riječke pobjede.

Josip Elez:

- Odigrali smo odličnu utakmicu. Taktički smo odlično stajali na terenu. Sve što smo se dogovorili, sve smo odradili. Da, sad stvarno možemo žaliti za nekim prethodnim utakmicama. Nije nam danas padala koncentracija, kao inače i kada je tako kraj mora biti pozitivan. Milan je uvijek Milan, u kakvom god sastavu igrao. Želio bih da u ovakvom ritmu završimo prvi dio sezone.

Mate Maleš:

- Željeli smo završiti ovu europsku priču na najbolji mogući način. Drago mi je zbog nas samih, svih u Klubu i naravno navijača. Bili smo pravi, agresivni i kompaktni. Ali, igrali smo u zadnje vrijeme često ovako, kao večeras, samo valjda nismo imali sreće. Žao mi je nekih ranijih europskih utakmica, mogli smo proći dalje. Uistinu je veliki gušt pobijediti Milan.

Jakov Puljić:

- Presretan sam jer me napokon krenulo u Rijeci. Želim zabijati na Rujevici, pomoći momčadi i da se svi zajedno što češće veselimo. Bilo je nervoze prije utakmice, ali je nestala čim je počelo. Mi stvarno uvijek, na treninzima i utakmicama, dajemo sve od sebe i negdje nam se moralo vratiti. Sretan sam zbog pogotka, uživam davati golove iz slobodnih udaraca.