VIDEO: Bajrušović za HNTV: Splićanin sam, ali u Makarskoj sam doživio čudo

Duje Bajrušović u mnogim je izborima zaslužio priznanje za najboljeg hrvatskog futsalskog igrača u 2018. godini, a ovaj je igrač ujedno prošle sezone vodio Novo Vrijeme Apfel prema povijesnom naslovu prvaka Hrvatske.

- Splićanin sam, ali tu sam večer uistinu u Makarskoj doživio čudo. Kada smo postali prvaci Hrvatske pobjedom protiv Splita, stvarno je to bila čudesna noć. Najjače su emocije izlazile iz sviju nas baš na parketu, odmah nakon toga. Kada se sjetim svega toga, sjetim se da su stvarno mnogi ljudi plakali, kazao je u razgovoru za HNTV Bajrušović i potom se još više vratio u prošlost.

- Moja futsalska priča počela je na splitskim Gripama. I zapravo sam cijelo vrijeme bio u futsalu. Veliki nogomet, u Hajduku, igrao sam možda dva mjeseca. I nije tada bilo kao danas da djeca u rukama drže mobitele i laptope. Tada smo samo u rukama imali balun i tražili slobodne terene kako bismo igrali.

Naglasio je Bajrušović i tko je za njega najveća potpora u sjajnoj karijeri koju ima iza sebe.

- Supruga i troje djece, bez daljnjega. Oni su moja najveća pobjeda i sigurno najveća podrška. Što dalje? Još imam snage, igrat ću dok god bude tako. Inače, upisao sam trenersku školu. U futsalu sam više od polovice života, tako će biti i dalje, završio je Splićanin na radu u Makarskoj.

Cijelu priču o Duji Bajrušoviću pogledajte u video prilogu.