VIDEO: Bjelica: Bit će teška utakmica za obje strane, a želja su tri boda

Nakon teške Kup utakmice u Mravincima protiv Sloge (pobjeda 1:0), nogometaše Dinama u subotu očekuje veliki derbi u Splitu protiv Hajduka. Prije tog ogleda trener Dinama Nenad Bjelica je izjavio:

- Dobri posljednji rezultati obje momčadi dodatno su povećali interes za subotnju utakmicu i to je lijepo. Radujem se atmosferi, radujem se derbiju i Poljudu, a želja je svakako da se kući vratimo s tri boda, rekao je Bjelica i nastavio:

- Hajduk je Hajduk. Njegove zadnje utakmice pod novim trenerom pokazale su da ima novu energiju. Drugačije izgledaju što me ne čudi jer Zorana Vulića znam kao jako dobrog trenera i prije i sada. I njegovi dobri rezultati govore za njega. Očekujem da će biti teška utakmica za obje strane.

Na kraju je Bjelica dodao:

- Na put ide dvadeset igrača s tim da su dvojica lakše ozlijeđena. U pitanju su Hajrović i Leovac te ćemo prije susreta vidjeti što s njima.

Igrač Amer Gojak je, pak, optimističan prije derbija na Poljudu.

- Mi smo spremni i vjerujemo u sebe. U Hajduku su se dogodile pozitivne promjene, ali gledamo samo sebe. Male će greške odlučiti utakmicu, a mi vjerujemo da ćemo iz svega izaći kao pobjednici.