VIDEO: Rumbak za HNTV: Jesenje je dobra sportska priča

Renato Rumbak kapetan je Jesenja, od ove sezone novog člana 1. HMNL, a Hrvatska nogometna televizija u sklopu emisije 4 plus 1 napravila je priču o njemu i prvoligašu iz Krapine.

- Moja je priča u futsalu počela prije tri godine kada se i ozbiljno počelo raditi na tome da Krapina ponovno ima malonogometnog prvoligaša. Imali smo i ranije prvoligaša, klub se zvao Renault Auto-Krešo, a sada je ta lijepa priča ponovno zaživjela, krenuo je u razgovor Renato Rumbak i nastavio:

- Svi mi koji igramo trenutačno u Jesenju bili smo dio momčadi koja je često igrala na malonogometnim turnirima. Išlo nam je dobro pa smo u razgovoru i dogovoru s čelnim ljudima Kluba odlučili u Jesenju napraviti maksimalno što se može, a to smo i uspjeli ulaskom u 1. HMNL. Jesenje je uistinu dobra sportska priča, a ove sezone nam je cilj ostati u prvoligaškom društvu i nakon toga pokušati ostvarivati još bolje rezultate.

Rumbak je naglasio što je možda i najveća dobit za Klub, ali i za njega samoga.

- Predivno je vidjeti kako su tribine popunjene svaki puta kada igramo domaću utakmicu. Ljudi su ovdje očito prepoznali kvalitetu i dobru priču. Meni je čak možda i najveća radost jer sam od ove godine postao trener juniora Jesenja, a sve to mi pričinjava veliko zadovoljstvo jer se u budućnosti želim baviti trenerskim poslom, rekao je Renato Rumbak koji je u nogomet (i mali nogomet) zakoračio kao nasljednik oca Željka, nekadašnjeg prvoligaškog vratara velikog nogometa.

Cijelu priču o MNK Jesenje koju je ispričao njegov kapetan pogledajte u video prilogu.