VIDEO:Veliki interes navijača za ogled Dinama i Viktorije Plzen,igrači presretni

U četvrtak je počela prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige između hrvatskog prvaka zagrebačkog Dinama i češke Viktorije iz Plzena.

Taj je susret na rasporedu 21. veljače s početkom u 18:55 sati, a prvi će se ogled odigrati idućeg četvrtka (14. veljače).

Već tijekom noći sa srijede na četvrtak počeli su se pored maksimirskog stadiona skupljati navijači kako bi, po otvaranju blagajni, što prije dobili ulaznice za uzvratni dvoboj. Interes za prvu proljetnu europsku utakmicu Dinama, nakon čak 49 godina je golem i već prvog dana kako je krenula prodaja sasvim je jasno da će nogometaši imati strašnu i brojnu podršku s tribina.

- Sve ovo ispunjava me ponosom. Ova navala za ulaznicama samo je još jedan znak da radimo dobar posao. Nadamo se svi kako ćemo nastaviti s dobrim igrama i nadamo se da ćemo u Plzenu ostvariti dobar rezultat koji će nam davati šansu za prolaz. Da onda s navijačima proslavimo ukupnu pobjedu, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica i dodao:

- Dakle i sada je jasno da ćemo neovisno o rezultatu u prvoj utakmici, u uzvratu igrati pred punim stadionom. To je sjajna vijest.

U samu prodaju ulaznica uključila su se i trojica nogometaša Dinama: Dani Olmo, Lovro Majer i Nikola Moro.

- Sretni smo zbog ovakve potpore i kada vidimo sve navijače koji su danas bili pred Maksimirom to postaje samo još veća motivacija za dalje, rekao je Nikola Moro, dok je Lovro Majer naglasio kako se nada da će se ovog proljeća "igrati još velikih utakmica na maksimirskom stadionu".

Tribine Sjever dolje i gore stoje 100kn, Istok i Zapad gore 150kn, a Zapad dolje 200kn. Na dan utakmice ulaznice za Sjever bit će 150kn, Istok i Zapad gore 200kn i Zapad dolje 300kn.