Vulić: Teška utakmica, potpuno smo se potrošili

Izuzetno zahtjevnu utakmicu morao je odraditi Hajduk kod Šibenika kako bi se plasirao u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa.

Prvo je Said izjednačio u 87. minuti na 1:1 i Splićani su osigurali produžetke, a u pretposljednjoj minuti produžetaka Jurić je dao gol za prolaz Hajduka.

- Po tko zna koji put opet smo odigrali tešku utakmicu. Bili smo bolji, bili smo kvalitetniji. Moram pohvaliti Šibenik koji je bio opasan i kada na ovom stadionu gubite, nikako se nije lako spasiti poraza, rekao je trener Hajduka Zoran Vulić i dodao:

- Krivo mi je što smo se jako istrošili u ovoj utakmici. Čeka nas vrlo teška prvenstvena utakmica u nedjelju i mislio sam da ćemo je dočekati s više energije. Još smo izgubili i nekoliko igrača zbog ozljeda tako da nam i dalje nije lako.

Trener Šibenika Borimir Perković je ustvrdio:

- Šteta što smo primali golove na samom kraju utakmice i produžetaka. Igrali smo dugo s igračem manje, patili smo zbog toga. Žao mi je jer su se moji igrači potpuno potrošili, a ipak nismo prošli dalje. Dok smo igrali 11 na 11, bili smo ravnopravni.