Župarić: Ovaj put smo odigrali pametno u Maksimiru

Sjajnim pogotkom Acostyja Rijeka je iz derbi utakmice 32. kola HT Prve lige izašla kao pobjednik. S 1:0 je svladala Dinamo na maksimirskom stadionu, a evo i nekih reakcija samih sudionika ovog susreta.

Petar Stojanović:

- Šteta za ovakav rezultat jer smo odigrali dobru utakmicu. Naši mladi igrači dali su maksimum, ali nismo iskoristili mnogo prilika. Oni su zabili, bio je to stvarno europogodak. No, još uvijek imamo veliku prednost na ljestvici, a ionako vjerujem da ćemo do kraja pobijediti u svim utakmicama.

Mario Gavranović:

- Na Poljudu smo pobijedili, sada smo izgubili. Ne živimo previše u prošlim vremenima. Uvjeren sam da ćemo osvojiti naslov prvaka što je osnovni cilj. Vratit će nam se neki ozlijeđeni igrači i bit će lakše. Bio je to fer derbi, dobra utakmica. Imali smo sasvim dovoljno prilika, ali ovaj ih put nismo znali iskoristiti.

Antonio-Mirko Čolak:

- Dali smo sve od sebe i pobijedili. Stvarali smo prilike, stvarao ih je i Dinamo. Mi ćemo i dalje biti ovakvi. U svakoj utakmici želimo dati sve od sebe i uvijek idemo na pobjedu. Zadovoljni napuštamo Zagreb.

Dario Župarić:

- Bili smo pametni danas. Dobro smo stajali u defenzivnom bloku. Zasluženo smo pobijedili, iako nas je Dinamo nadigrao u nekim segmentima. Pogotovo u posjedu lopte. Nama ostaje da u svaku sljedeću utakmicu uđemo s jednakim žarom, kao i danas i da pokušamo u svakoj pobijediti.